Jongens wat is het weer weer vervelend zeg. Wordt het dit jaar nog een keertje zomer of blijven we dit geklier houden ? Het is hier somber, grijs en de wind buldert als een malle stier door de duinen. Ik ben dit weer zo spuugzat !! Blegh, wat heb ik een enorme behoefte aan zon !! En aan weinig tot geen wind, maar hier aan zee zullen we altijd wel iets van wind blijven houden. Eigenlijk ook wel weer best prettig, want als je dan bedenkt dat je in een gloeiend heet binnenland, zonder wind, je helemaal op apegapen zit, dan kan je beter hier aan de kust nog die verfrissende bries hebben. Maar helaas we hebben geen zon, geen hitte, alleen maar somber grijs en een fikse wind. (boos kijkende smiley)

Mijn humeur is eigenlijk aangepast aan het weer. Ook grijs, de huilbui is geweest en nu buldert de malle stier door mijn gedachten en buik. Toch de spanningen die los komen van de afgelopen tijd. Boosheden die tot rust moeten komen, teleurstelling in mensen die een plekje moeten krijgen en een hoop agressie die de eerste twee genoemden met zich meebrengen tot bedaren zien te krijgen.
Ik moet me beheersen om niet te wild te gaan worden. Het liefst kwak ik nu alleen maar namen neer met daarbij beschreven hoe zij echt zijn. Denk ik laat die hele tamtam maar werken, sloop die zogenaamde kleffe vriendschappen. Maar ik weet dat ze allemaal een dikke plaat voor de kop hebben, dus het heeft zo weinig nut.

Eigenlijk zoeken ze het zelf maar uit. En ook de mensen die zich op Setfire genegeerd voelen, zoek het lekker uit. Ga er eens voor zitten, denk eens rustig na wat je daar nou eigenlijk wilt doen en neem dan een besluit. Blijf of laat ze lekker in hun sop gaar koken. Eigenlijk had ik meteen na dat gesodemieter met dat modderschap, toen de kleuters ook zo verschrikkelijk aan het donderstralen waren, meteen op moeten stappen. Ze, zoals Beatrix zo mooi kon zeggen in zo'n bewerkt filmpje, allemaal de tyfus moeten laten krijgen.
En ergens diep van binnen zin ik op wraak, zou ik die hele chat kapot willen helpen. Aanmelden bij het FOK-forum ofzo, zodat ze overspoeld worden met atheïsten, mensen zonder geloof, betweters maar dan in een hele andere richting. (triomferende smiley) Of bij die Freethinker melding maken dat er een leuke site is als Setfire waar ze beweren dat atheïsme een dom geloof is (duivelse smiley)

Ik zet het nu hier uit boosheid neer, vanmiddag leest iemand dit en denkt "Hee leuk idee !!" en die voert het uit. Krijg ik de schuld. Nou het zal me gescheten zijn. Zo schijnt die hele sociale media te werken, we kunnen er allemaal de dupe van worden, zelfs Setfire. (tong uitstekende smiley)
Negatieve reclame is ook reclame.

(dit moet ik even vermelden, licht onder dwang) Het was gisteren heel gezellig bij Truus in de Rozer.
Vandaag is Ada er de hele dag (als het goed is) en vanavond wil ze haar lievelings maal eten, capucijntjes met spekjes en ui en augurk. Nou dat wordt smikkelen en smullen (hatsikidee)

Dit was het weer, fijne dag en tot latersssssssss........

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis