Hallo allemaal, vandaag zou ik gaan vertellen over het bewoners overleg. Maar dat is vanmorgen geschrapt, het idee om er over te schrijven. Veel meer mensen dan ik eigenlijk dacht, lezen mijn blog.Moet ik mijn blogs nu gaan censureren ? Nee natuurlijk niet, alles gebeurt geheel in overleg.

En overlegt is er een heleboel, veel genoteerd en dat alles moet nu op z'n gemak een uitwerking krijgen. En die uitwerkingen kunnen pas echt goed tot stand komen, als o.a ik er zo min mogelijk over schrijf in mijn blogs. En, jawel daar komt ie weer, het noemen van namen is niet altijd even handig in blogs. Vandaar de gezamenlijke  afspraak om niet teveel te vertellen over het bewonersoverleg.

Dus over op een ander onderwerp (laat ik die nou niet echt hebben) Oja, vanavond ga ik bloemschikken (smiley verkleed als tuinman) Ja ja, creatief met bloemetjes. We krijgen een echte bloemspecialist die de avond gaat begeleiden, onze eigen Wim. (ja ik weet het ik noem een naam) Hij stond in de Rozer straks al te vertellen hoe kunstig hij stukjes kan maken, dus ik ben benieuwd. Zelf ben ik niet zo van het bloemfrutselen, bloemen zijn mooi maar op de plek waar ze horen en dat is buiten in de natuur. Voor binnen houd ik meer van kunstbloemen en planten. Die zijn ook stukken makkelijker te onderhouden.

De groep mensen die mee gaan doe aan het bloemschikken vind ik ook enorm leuk, zo komt Erwin Knetsch (soort kruising tussen vader Abraham en een Hells Angel) ook bloemschikken. Ik denk dat die bloemen eerder schrikken van hem dan dat ze netjes geschikt in een stukje oase komen. (hard lachende smiley) André Neele komt ook, ben ook reuze benieuwd hoe zijn stukje gaat worden. Je merkt het al, ik ga meer voor de lol, dan dat ik er vertrouwen in heb dat we met prachtige kunststukjes naar huis gaan.

Het is stralend weer in Katwijk !! Alsof de zomer dan toch echt begonnen is. Maar kan die wind aub gaan liggen ?? Want die is nog verschrikkelijk koud, al zeg ik het zelf. Iedereen lacht me uit om mijn vest die ik aan heb met bontvoering, maar ik zit te vernikkelen op die scootmobiel. Ik snap niet wat men vroeger gezond vond aan een Zeehospitium, want die zeewind is een ramp, die gaat ook nooit eens liggen. Ik vind die wind waardeloos.
Wat ik ook waardeloos vind (als ik dan toch ff aan het zeuren ben) is dat level 147 van Candy Crush nog steeds niet wil lukken !! Ik zit al een maand te hannessen op dat censuur level (dat censuur staat voor een scheldwoord) Het is dat ik standvastig ben en er niet over prakiseren wil om hulpmiddelen te kopen, maar als je er gevoelig voor zou zijn, begrijp ik best dat mensen op die manier handen vol geld uitgeven, om maar verder te komen. Ik hoop dat er iemand bij me binnenkomt en zegt Mario start dat spel ff op en dat die dan ff level 147 voor me speelt zodat ik ook te zien krijg dat er na dat level een nieuw level is.
Dan zal je zien dat ik dan ook weer een maand (of langer) ploeter op het volgende level.

Al met al is het toch weer een hele lap tekst (hele lap niks) geworden.
Bedankt voor het lezen, leuk dat het ook zo massaal gebeurt. Heb je suggesties, vragen, klachten of andere zaken, laat het gerust weten op mijn Facebook. Misschien doe ik er wat mee (grote kans van niet)
Fijne vrijdag verder, voor de mensen die vakantie gaan vieren, fijne vakantie en voor de anderen tot laterssssss !!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis