Het nutteloze en duin vernielende pad.

Ik ben zo verschrikkelijk boos. Ik woon best lekker rustig in een dooie hoek die uitkijkt op de lege gangen van de Hartschelp. Heerlijk rustig en zomers zie ik de bewoners gezellig op het terras zitten. Maar helaas wordt die rust verstoord omdat een of andere idioot bedacht heeft dat er juist door die dode hoek een pad moet gaan lopen. Er komt werkelijk geen enkele deur uit op het pad, het ligt er volkomen nutteloos te liggen als het straks klaar is. Maar ja, het hoort bij het grote prestige project van Het Raamwerk en het Zeehosplein en zal waarschijnlijk als nutteloos pad gaan dienen om dagjes mensen naar de boulevard te leiden.

Toen de Schuitegatstraat en de Zeereepstraat klaar waren wilden we graag een paadje tussen die 2 wegen. We wilden graag geasfalteerde of betegelde paadjes, zodat we dan niet helemaal om hoefden te rijden. Je moest Het Raamwerk eens horen mekken, ze mochten niet zomaar duin misbruiken voor paden, het is natuurgebied wat je in ere moet houden !!  Nou we konden bij gratie Gods een lijmpaadje krijgen waar we als we geluk hadden, onze banden nog net niet lek op reden. Nu... zijn ze dus met het prestige project bezig waar ook particulieren komen te wonen en nu wordt er tussen de Hartschelp/Labyrinth en de Zeereepstraat een geheel onnodig pad aangelegd. Geen enkele deur komt er op uit en het wordt nog versierd met stoepranden. Wij kregen gelul te horen dat ze het duin niet onnodig mochten beschadigen, maar nu ze weer ouwerwets geilen op het geld van de particulieren mag er een heel stuk duin zinloos vernietigd worden. 
Zal je zien dat het natuurlijk ook verlicht moet worden, zodat er weer zinloos geld verspilt wordt omdat er 's avonds misschien maar één mens over dat pad loopt en dan nog om de hond ergens te laten schijten.

Wij bidden en smeken al een jaar of dat mislukte lijmpaadje opgeknapt kan worden, omdat door de strenge winter van vorig jaar het pad kapot gevroren is. En er een gat in zit waar zowat de wielen van rolstoelen en scootmobielen op kapot lopen. Maar nee dan geeft men niet thuis, dan komt dat wel een keer. Moeten we niet zo zeiken.
Echt ze zijn niet goed bij hun hoofd !!
Maar ja dat is net als het gat bij de parkeergarage. Ze hebben weer eens een domme niet invalide architect ingehuurd. En die vond het wel mooi om een open rand te houden vlak naast een diep gat bij de parkeergarage. Wat een lul. Iedereen kan toch bedenken dat er dan ooit wel een bewoner in lazerstraalt met zijn rolstoel. Ze rijden hier nou eenmaal niet allemaal even goed. Kan en mag je ze niet kwalijk nemen, hoort bij hun beperking. Dus ik denk dat we de directeur maar met de opening van het hele geheel in een rolstoel zetten en die met een leuk bedankwoordje het gat inrijden. Zien ze meteen waar ze niet over nagedacht hebben.

Leuk hoor nieuwbouw, maar ook hier zijn ze soms hartstikke stom en onnadenkend bezig. Zonde van het geld !!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis