Zomerfestival 2015

Shetland Ponypark Slagharen presenteert.... Ho, ho, rem, stop... Ja, het leek wel op het oude Shetland Ponypark Slagharen, maar het was gewoon op het Zeehosplein in Katwijk aan Zee. Een grote barbecue, zangers, dansers en danseressen, schmink meisjes, een jongen op een kip en een heuse goochelaar.

Zomerfestival 2015 op het Zeehos, In tegenstelling met andere zomerfeesten, was het dit keer zeer geslaagd. Voor elk wat wils en super gezellig. Eigenlijk bijna net zo leuk als met het 100 jarig bestaan van het Zeehos. Van alle afdelingen heb ik wel mensen gezien, bewoners en begeleiding. Het weer was prachtig al leek het zo nu en dan te betrekken en te gaan regenen. Maar ik denk dat de wolken gewoon een spelletje met ons speelden, want elke keer weer kwam de zon weer tevoorschijn en bleef het zomers. Het was niet te heet en niet te koud, we hebben het wel getroffen. Je moet er toch niet aan denken zo'n feest bij 34 graden boven 0.

De jongen met de kip (struisvogel) en de dansers zagen er wat mij betreft zeer aantrekkelijk uit, dat maakt een feest ook al gezelliger (smiley) De goochelaar was een ontzettend leuke vent, erg gezellig.

Mijn moeder is vandaag gekomen, we hebben vakantie en met dit zomerfestival is de vakantie al fantastisch begonnen. We hadden ook echt zo'n heerlijk ouderwets Slagharen gevoel. We miste alleen nog boven alles uit het reuzenrad, het geluid van de Loopingstar en de monorail, maar verder kwam het aardig overeen (smiley) Vooral toen de zangers Hollandse liedjes gingen zingen zoals de Toppers dat ook doen, Heerlijke mee dein liedjes. De zangers hadden ook net als Geer en Goor van die enorme glitter en verenpakken, geweldig.

We hebben heerlijk gegeten, gezongen, gegoocheld en gelachen. Echt fantastisch, dit mag morgen weer. (smiley) Complimenten voor de organisatie en voor volgend jaar zou ik weinig tot niks aan dit concept veranderen, dit is tig keer beter dan een zogenaamde boerderij, een clown met ganzen en meer van die ongein.

De muziek en het feest zijn nog in volle gang, nu voor de "grote mensen", de cliƫnten zijn voor het grootste gedeelte weer naar hun huis/afdeling,

Wij vonden het meer dan geslaagd !!!

Volgende keer meer.................. hastalapasta (smiley)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis