Demonstraties

Wat wordt er een hoop gedemonstreerd tegenwoordig. Helaas tegen een dove regering, die toch doet wat ze zelf willen, met Mark Rutte en Hugo de Jonge als kapiteins op het schip. Al hoopt een groot deel van Nederland dat dat schip eindelijk eens zal zinken. 
En waar wordt er zoal tegen gedemonstreerd? Allereerst tegen het beleid wat gevoerd wordt rondom de Coronacrisis. De anderhalve meter samenleving, de verplichte vaccinatie en het doolhof aan versoepelingen wat nou eigenlijk wel en wat niet mag. Kermisexploitanten hebben groen licht gekregen dat de kermissen weer mogen beginnen, maar de gemeenten in Nederland houden de boot af. Het moet niet te gezellig worden en de anderhalve meter maatregel breekt de boel op, want welke attractie mag dan wel en welke liever niet. 
De boeren protesteren tegen een achterlijk idee van Carola Schouten (Minister van Landbouw), die het vee minder eiwitrijk voer wil geven, want dat bespaart CO2 uitstoot.
Dan hebben we onze gekleurde Nederlanders nog die demonstreren tegen politiegeweld en racisme. En vanuit vele verzorgingstehuizen wordt nog altijd geprotesteerd dat oma en opa nog steeds geen of nauwelijks bezoek mogen ontvangen. En dat terwijl er duidelijk is gezegd dat ook voor die mensen het leven weer in het nieuwe normaal mag beginnen.
Dan nog de vele meisjes en dames die nagefloten worden, naar gesist wordt en lastig gevallen worden door helaas veelal gekleurde Nederlanders.  
En er is een klein verzet, al komen steeds meer mensen ermee, tegen de Staatsomroep de NOS/NPO, vanwege het negeren of totaal verkeerd naar buiten brengen van alle demonstraties.

Kortom, Nederland is aardig in beweging, al krijgt men nauwelijks tot geen gehoor. Het enige waar men tegen aanloopt is een overmacht aan politie en ME. (Ze kunnen nooit meer zeggen dat er te weinig agenten zijn, want die hebben de afgelopen dagen aardig het tegendeel laten zien. Je zou bijna gaan bezuinigen op die gasten) Behalve de gekleurde Nederlanders, die lopen niet tegen zo'n overmacht van politie. Nee zeg, stel je voor dat een burgemeester dat doet en voor racist wordt uitgemaakt. Nou dan krijg je echt zo'n Wilfried Genee effect, dan moeten ze zich echt in allerlei bochten wringen om maar te bewijzen dat iemand anders fout is en zij zelf echt niet racistisch zijn. 

En als ik dan al die filmpjes op Facebook en YouTube zie over de demonstraties, al het geouweneel bij de NOS hoor en zie over de feiten en vooral de fabels die als feiten gebracht worden over Corona. Als ik teug denk aan die lange periode van de intelligente lockdown, dan vraag ik me echt af wat nou de eigenlijke bedoeling achter dit geheel is. Welke kant willen Mark en Hugo nou eigenlijk op, wat is nou hun werkelijke doel? 
Waarom proberen zij met miljoenen onze stervende zwaan (KLM) in leven te houden? Stichting Dierenlot had het arme beest allang uit z'n lijden verlost. Beginnen we toch gewoon een nieuwe luchtvaartmaatschappij. Waarom niet op die CO2 uitstoot bezuinigen, maar weer de boeren dwarsliggen? De lucht was zo heerlijk schoon tijdens de lockdown. En de boeren werkten gewoon door. 
Waarom moeten we uit alle macht gevaccineerd worden? En dat terwijl er steeds meer berichten rondgaan dat er twee varianten Corona zouden zijn.(Een een soort waterpokken en twee een soort mazelen, ik doe maar een voorbeeld)  Of is het echt de bedoeling om een hoop ouderen en lichamelijk/verstandelijk beperkten, chronisch zieken uit te roeien? 
Ik snap wel dat er steeds meer groepen komen die demonstreren. We missen totale duidelijkheid.
En aan de andere kant, juist omdat er niets duidelijk is, ben ik bang dat al die demonstraties waar niet naar geluisterd wordt straks uitlopen in totale wanorde, misschien zelfs wel een (burger)oorlog. Want er zijn genoeg groepen die lijnrecht tegenover elkaar staan. 

Het wordt hoog tijd dat Mark en Hugo, nog voor ze met vakantie gaan. met de billen bloot gaan. En Nederland vertellen wat ze nou eigenlijk willen, wat hun bedoeling is en wat we nog zouden kunnen verwachten van ze. Dan kunnen we dat aanhoren, beoordelen en ze of, een fijne vakantie wensen, of de laan uitschoppen en nieuwe verkiezingen uitschrijven. 
Of we moeten het heft eens in eigen handen nemen, die twee volledig negeren en gewoon gaan leven zoals we willen leven. Helpen we de boeren wel zodat die Carola ook weer bij haar positieven komt en weer gewoon gaat doen. Laten we gekleurd Nederland een nieuw sinterklaasfeest verzinnen, zodat zij de laatste twee maanden niet huilend door het leven hoeven. En laten we de politie weer gewoon doen wat ze moeten doen, boeven vangen. Als gekleurd Nederland dan wat minder fluit en sist en meisjes lastig valt, kan het nog heel wat worden hier in Nederland. Wie weet kan het programma Opsporing Verzocht dan zelfs van de tv verdwijnen. 

We gaan wel zien waar het schip strandt. Of op miraculeuze wijze toch een behouden vaart zal krijgen.

Volgende keer weer meer. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis