Zielig hé?_____Paars.

Waarschuwing, in deze blog komen scheldwoorden voor met een ziekte!!
Deze blog kan twee titels hebben, "Zielig hé?" en/of "Paars."

Zielig hé ?, Kinderen met rood haar, die altijd maar moeten aanhoren of ze een keer op groen zullen springen ?
Zielig hé ? Kinderen die erg lang zijn waaraan altijd maar gevraagd wordt of het koud daar boven is ?
Zielig hé ? Kinderen die dik zijn, dat daar altijd tegen gezegd wordt dat ze teveel eten, dat ze meer moeten bewegen en op varkentjes lijken ?
Zielig hé ? Kinderen met een verstandelijke- en/of fysieke handicap, die altijd maar worden nageroepen met debiel, mongool en idioot ?
Zielig hé ? Kinderen die in hun puberteit voelen dat ze zich aangetrokken voelen tot hetzelfde geslacht, of zich niet thuis voelen in hun eigen lichaam, dat die altijd uitgemaakt worden voor kontneuker, holtorren, manwijf, poot of pot ?
Zielig hé ? Kinderen die donker getint zijn, dat die altijd maar weer voor Zwarte Piet worden uitgemaakt.

Echt triest, het gebeurt. Maar het schijnt dat ze daar hard van worden en ermee leren omgaan.

Zielig hé ? De manier van schelden als kinderen boos zijn of stoer doen tegen ouders, buitenstaanders en gezaghebbers als de politie. Triest dat vrouwen altijd een kankerhoer zijn, de jongeren neuken altijd je moeder, (kennelijk kunnen ze bij hun eigen moeder daar voor niet terecht) Kanker is volgens mij ook het enige wat ze als scheldwoord kennen.

Wordt het niet eens tijd voor verandering ? "Oh, jee, wat zeg ik nu ?" Verandering !!
Ik denk bij verandering niet aan één ding, nee, ik wil meteen alles veranderen.

De kindertjes met rood haar, de dikke, dunne, lange, kleine, met verstandelijke- en/of fysieke beperking, de anders geaarden, de hetero's, de transgenders en/of genderneutrale, met welke tint huidskleur ook, alle kinderen.
Met de wetenschap zijn we al zo ver dat we een hoop problemen kunnen oplossen. Genetische manipulatie vanaf het begin. Voortaan zorgen we ervoor dat alle kinderen even lang, even slank, hetzelfde gezicht, zelfde kleur haar, van top tot teen helemaal hetzelfde geboren worden. Geen gezeur meer over huidskleur, ze worden allemaal paars. Paars haar, paarse ogen. We zorgen er ook voor dat er geen jongens en meisjes meer zijn, de nieuwe kinderen worden gewoon tweeslachtig.  Kunnen we een heel deel van het begin van de blog vergeten, dat kan dan alvast niet meer voorkomen.

De scheldwoorden, dat is denk ik ook wel makkelijk aan te pakken. We geven de ziekte kanker een nieuwe, liefst zo moeilijk mogelijk uitspreekbare naam en zorgen ervoor dat de afkorting daarvan geen kracht meer heeft. Kankerhoer komt harder aan dan dat iemand aidshoer zegt. Krijg de tering, komt harder aan dan krijg mazzelen. Dus de ziektes moeten verzacht worden in scheldtermen. sterft het vanzelf wel uit. Makkelijker zou zijn als we ze allemaal paars noemen. We kunnen ook overwegen het beroep hoer af te schaffen, maar we kunnen het beroep voortaan ook paars noemen.

Zielig hé ? Kinderen die gepest worden omdat zij geen merkkleding dragen.
Zielig hé ? Kinderen die gepest worden omdat hun vader of moeder niet in een dure auto rijdt ? 

Veranderen we ook meteen, merkkleding, automerken, productmerken in welke winkel dan ook worden afgeschaft, we hebben nog maar één merk en dat is Paars.

Goed bezig toch ?
Op deze manier kunnen we alles veranderen zodat uiteindelijk de hele wereld paars is. Elk land hetzelfde klimaat heeft, iedereen hetzelfde verdient, de munteenheid paars is. Hoeft er nooit iemand meer zielig te zijn.

Goed bezig toch ?....... Of eigenlijk best wel zielig ?

Volgende keer weer meer.................. Laters !! (paarse knipogende smiley)

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis