Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Waarschuwing !! Dit is geen blog voor kinderen !! Zoals de titel ook al zegt. Eigenlijk is dit ook geen blog voor nette mensen of mensen die algauw alles maar vies vinden en niet van smerige dingen houden. Dus als je onder die doelgroep valt, stop dan hier met lezen !!!

Ik heb wel eens van die buien dat alles eruit moet. Dat ik even moet etteren, klieren, mijn boosheid of frustratie kwijt moet. Normaal schrijf ik dan een hele zeikblog over de Rozer, maar vandaag kies ik voor de schunnige manier.

Zet er de letter B voor en je hebt opeens een heel ander park. En dan heb ik het over de Efteling die dan de Befteling wordt. Je weet wel dat park in Ketsheuvel.
Zo'n Sprookjesbos komt er dan opeens heel anders uit te zien. Het wordt dan een Sprookjes Seksbos. Denk aan Blootkapje, De gelikte kut, Hans en Tietje, De wolf en de zeven meiden. Dan loop je over zo'n paadje en worden je tepels opeens gestreeld. hoor je later zo'n kabouter zingen, "Niemand weet, niemand weet, dat ik Tepelstreeltje heet".

En dan kom je bij het Glazen kistje van Sneeuwklitje en de zeven naakte Dwergen. Je kent dat sprookje vast wel. "Het was winter en de sneeuw dwarrelde naar beneden. Voor het ebbenhouten venster stonden de koning en koningin te naaien. De koning vond dat de koningin verder naar voren moest bukken en gaf haar een duw. Iets te hard, want de koningin stootte met haar neus tegen het ebbenhouten venster. Drie druppels bloed vielen in de witte sneeuw op het venster. Ohw, kreunde de koningin, hadden we maar een dochter met een klitje zo wit als sneeuw, haartjes eromheen zo zwart als ebbenhout en een maagdenvliesje zo rood als bloed. Een goeie naaibeurt en negen maanden later werd hun wens vervult. Ze kregen een dochter met een klitje wit als sneeuw, haartjes eromheen zo zwart als ebbenhout en een maagdenvlies rood als bloed. Daarna gaat de koningin dood, de koning hertrouwd, de stiefmoeder wil de mooiste klit van het  land en vraagt dat aan de Toverspiegel of zij die heeft. Totdat die van Sneeuwklitje mooier blijkt te zijn. Dan volgt een hoop afgunst, magie, Sneeuwklitje die in het bos bij zeven naakte dwergen komt wonen die elke avond haar grot bezoeken, een giftige dubbel dildo en een goed geschapen prins die het meisje red."

Verderop in het park vinden we nog meer sprookjes. De Seks Sprookjesboom die de ranzigste verhalen vertelt. Lang Lul zit te vertellen hoe ver hij kon spuiten in zijn hoogtij dagen. De Fakir vliegt tussen twee torens heen en weer, om de staven van de slaven omhoog te houden, terwijl hijzelf met zijn toverfluit speelt. En dan is er nog het sprookje van de Chinese Nichtengeil. Het meisje met de Eierstokjes. (bedankt Herman Finkers) ( het sprookje wordt trouwens ook vertelt door Herman Finkers) Ezeltje trek je, die gouden mannenpap over het plein spuit. Het kasteel van Plassenpoepster, de toilet slavin van de Befteling. En er is ook nog plek voor de Kleine boodschap, voor een eenvoudig handwasje. Het Volk van Staaf, een echt homo dorpje. En Het Seks Festival, waar je onder vrolijke muziek een rondrit maakt door het Kamasutra Boek. Op z'n Grieks, De Duitse meisjes met hun BrĂ¼ste. Op z'n Hollands gewoon het missionaris standje en zoals de Paus, tabberd omhoog en jongetje eronder. Op z'n Frans, met een stokbrood tussen je benen. En op z'n Antarticaans, met ijsblokjes aan je tepels en een grote ijslolly.

Verderop is het Spook Seks Slot, De plek waar onze "Heils Angel" zijn lust kwijt kan op oude lijken. En dat alles onder treurige viool muziek. Overal ligt of staat familie van Holle Gijs, met wijd openstaande mond om je een orale bevrediging te geven.

Zet er de letter B voor en je hebt een hoop ranzigheid. Wel leuk, ook een beetje kinderachtig, onderbroekenlol, maar het is weer eens wat anders. Wel Rozer niveau, want aan de bar zullen ze deze blog echt wel begrijpen.

Volgende keer maar weer een echte serieuze blog......

Reacties

Populaire posts van deze blog

Even

Het Haga ziekenhuis