Het klootjes tvseizoen is weer begonnen.

De zomer is in aantocht en dan weet je al van te voren dat de televisie, nog meer dan anders, een hoop ellende en herhalingen van herhalingen wordt. Helaas is deze zomer een speciale zomer. Normaal wordt het scherm al geterroriseerd door sport als de Tour de france, maar dit jaar zit er een EK voetbal bij en krijgen we ook nog de Olympische spelen. Een ding is wel fijn, Nederland doet zelf niet mee aan het EK, omdat de spelers zoveel geld verdienen en zichzelf zo belangrijk vinden, dat ze niet meer kunnen samenspelen. Maar nu zou je als sporthater denken, "We doen niet mee dus die troep hoeft ook niet op tv." Helaas zo werkt het dus niet. Nee alle wedstrijden worden uitgezonden, want voetbal is voetbal en dat zien de mensen graag. (kotsende smiley)

Gelukkig hoef ik er niet naar te kijken en is mijn tv vaker uit dan aan. Maar in de Rozer hangt wel een tv en helaas wil men daar wel naar al die sport kijken. Voor mij is dan de hele sfeer (als die er al is) verpest. En ik verpest de sfeer dan weer voor de bewoners/gasten die wel kijken, door er mijn heerlijke negatieve commentaar op te geven. (zo blijft het cirkeltje rond)

Maar ja, leuk is natuurlijk anders, dus kan ik twee dingen doen. Het eerste hopen dat de tv daar zo gauw mogelijk kapot gaat en het tweede is door er in ieder geval 's middags zo min mogelijk te komen. Dus denk ik dat de tweede optie het beste is. Alleen tussen de middag daar ontbijten/brunchen en verder de Rozer maar te laten voor wat het is, dus me thuis maar gaan vermaken. Hoewel ik natuurlijk blijf hopen dat de eerste optie zo snel mogelijk gebeurt. (duimende smiley)

"Houdt je niet van sport dan Mario ?" Nee, sport vind ik maar niks, nooit gevonden ook. Ik vind het al ergerlijk als ze aan de bar over voetbal of die kneuzensport rolstoelhockey zitten te praten. Dat jeux de boule vind ik al helemaal geen sport. Zeker niet zoals het hier "aangepast" voor de bewoners wordt gespeeld. Ze staan er meer als opvulling bij en de vrijwilligers spelen het spel. Bewegen is ook niet echt mijn ding. (smiley) Daarom ben ik ook gekapt met fysiotherapie. Ik protesteerde geestelijk en de bult lichamelijk, waardoor ik er (naar mijn idee veel te lang) redelijk vlug vanaf was. Zwemmen vond ik wel altijd heerlijk, hoewel ik als kind meer aan de kant heb zitten blerren dat ik niet wilde. Maar ik vind het geen sport om nou naar te gaan zitten kijken op tv. Ja, soms, maar dan met als enige reden om te zien hoe groot de bobbels in de zwembroekjes zijn. Maar met die broeken en pakken waar ze tegenwoordig in zwemmen is daar ook niks meer aan.

Dus de komende periode wordt het een tv-loze en middag Rozer-loze tijd. De sport gaat toch niet achter een betaaldecoder, dus moet het maar zo.

Klootjes tvseizoen, blegh.....

Volgende keer (over een maandje ofzo) weer meer (knipogende smiley)

Reacties

  1. Pornhub is dan misschien een betere optie, van dat soort sport houd ik dan weer wel (kwijlende smiley)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis