De Grote Poetin Spelen

Vandaag gaan de Grote Poetin Spelen van start. Ik noem ze zo omdat het niets met de normale Olympische Spelen te maken heeft. Daar draait het om gelijkheid en dat doen de Grote Poetin Spelen absoluut niet.

Als je op Youtube de filmpjes ziet hoe er in Rusland met homo's en lesbienes wordt omgegaan dan zit je met kippenvel op je stoel. Ze worden geslagen, geschopt, mishandeld. En in dat land moeten dan vandaag de Olympische Spelen gaan beginnen.
Ieder weldenkend mens zou het boycotten, maar helaas bestaan er teveel onnadenkende mensen. Alleen al de grote merken die het hele gebeuren sponsoren. Die zouden zich toch kapot moeten schamen lijkt mij. Ik verwacht van Coca Cola roze flesjes als protest. Een grote roze M van McDonald's. KPN met veel roze in hun schaatspakken en veel regenboog handschoenen.
Want van regenbogen schijnen, als ik zo het nieuws hoor, die Russen ook huiverig te zijn. Gek eigenlijk want in de Olympische Vlag zitten ook regenboog kleuren. Of zouden deze spelen worden gespeeld onder een grote Poetin vlag ?

Het internetverkeer wordt angstvallig in de gaten gehouden deze dagen, want alle berichten waar Olympische Spelen, Poetin, aanslagen of bommen in voorkomen kunnen levensgevaarlijk zijn (dus deze blog nu ook)
Want ja, er zijn heel wat groeperingen die het totaal niet eens zijn met de Russische overheid. En dan niet alleen om de mensenrechten, maar ook om de vele oorlogen en oorlogjes die in verschillende delen van Rusland worden gevoerd.
Dus het hele terrein waar de Grote Poetin Spelen worden gehouden is hermetisch afgesloten. Ze zijn als de dood dat er iets gebeuren gaat.

En ook hier denk ik dan, zou dat niet eens beter zijn dat er eens wat gebeurt. Wordt het hier ook niet eens tijd voor verandering.

Niet alleen Rusland heeft van die achterlijke gedachten en ideeën over homoseksualiteit er zijn veel te veel landen die zo denken en zo handelen. De Heilige boeken doen achterlijk over homoseksualiteit. Boeken die door mensen geschreven zijn. Want zeg nou eerlijk, denken we nou echt dat Heilige Grootmachten die Hemel en Aarde geschapen hebben, zich bezig gaan houden met pietluttigheden, als met wie jij je bed deelt ?
Met wie jij gelukkig door het leven wilt gaan ?

Je wordt niet op een dag wakker, dat je denkt: Hey, vandaag ga ik een homo/lesbiene worden !!
Zo ben je nou eenmaal, dat schijnt de natuur of één van die Heilige Grootmachten al in je lijf gestopt te hebben. Homoseksualiteit is geen ziekte, het is niet besmettelijk.
Hadden die Heilige Grootmachten maar een Adam en Evert, een Eva en Evelien geschapen en had de mens het maar zo opgeschreven. Dan werd er vast niet zo mee gedaan zoals er nu meegedaan wordt.

Het is anno 2014 helemaal niet leuk meer om homo te zijn. Het lijkt of de wereld grimmiger en vijandiger wordt tegenover homoseksualiteit. Enge ontwikkelingen.

Volgende keer meer......

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis