Waar gaat het over?!

Eigenlijk is het allang tijd voor een blog. Maar ja, waar gaat het over en over wat moet het gaan? Er gebeurt totaal niks zinnigs. Niet dat er niets gebeurt of gebeurt is, maar zinnig is het allemaal niet. We schieten er niks mee op en het zorgt alleen maar voor onvrede, haat en nijd en verdeling van het volk..

Neem die verkiezingen, fraude, fraude en nog eens fraude. En het werd al voorspeld nog voor we er aan begonnen. Als we ooit weer verkiezingen houden, schrap dan die drie dagen en het briefstemmen. Mijn hemel, wat is daar een hoop mee fout gegaan. Verkeerde passen in verkeerde enveloppen, afgekeurd, toch weer goed gekeurd en tenslotte is een groot deel, ongeopend blijven liggen en bij de VVD opgeteld. Dan de stemmen tellen op de verkiezingsdag. De exitpoll was meteen ook de einduitslag. Rotterdam stopte met het tellen van de stemmen en de VVD had gewonnen. Eerlijker kunnen we het niet maken, wel chaotischer. 

Toen kwam het spelletje 'Hoedje Wip' met Pieter Omzicht en een veertien uren durende debat waarin Rutte ten onder dreigde te gaan. Een groot deel van de Nederlandse bevolking zaten te duimen dat hij het veld zou moeten ruimen. Maar helaas, hoewel iedereen voor een motie van wantrouwen was, redde mevrouw Kaag hem met een motie van afkeuring. Dus Lulletje Rozenwater blijft nog vier jaar. Nu is de vraag wie er nog met hem wil regeren, want niemand durft het meer met hem aan, behalve mevrouwtje Kaag dan. En om er voor te zorgen dat Rutte toch weer in het zadel komt is er een lijk uit de kast getrokken, prehistorisch en nog niet dood, die de partijen weer op een lijn moet krijgen. 

Onze Hugo blijft maar klootviolen met zijn vaccinatie programma. Eentje heeft enge bijwerkingen, dus hij stopt met die toe te dienen, komt er toch weer op terug, om er vervolgens weer mee te beginnen. Ook blijft hij, samen met het RIVM, van alles beloven, dit versoepelen. dat weer open en dan toch weer niet. Nu mag er een en ander open mits je kunt bewijzen dat je negatief getest bent. De schaapjes dolblij en allemaal weer naar de Keukenhof en Blijdorp. De denkende mensen boos en weigeren mee te doen in een testmaatschappij. 

Op het Zeehos is ook een versoepeling ingevoerd. Iedereen die gevaccineerd is, mag voortaan twee bezoekers ontvangen. Over de Rozer wordt nog altijd niet nagedacht of wat mee gedaan. Tijd dat ze die weer eens opengooien. 

Steeds meer Nederlanders balen van de opgelegde maatregelen. Hoog tijd dat we schijt hebben aan dat demissionaire kabinet en gewoon gaan doen waar we zin in hebben. 

Ik heb wel schijt aan al die regels. Laatst was er een begeleidster die positief getest was. Meteen paniekvoetbal hier. Begeleidsters in beschermde pakken en een quarantaine. Dikke poep, ik ben boodschappen gaan doen, ik weiger aan die onzin mee te doen. 

Volgende keer weer meer.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Waarschuwing geen blog voor kinderen !!!

Even

Het Haga ziekenhuis